Over ons

Het Huis van het Kind Laarne Wetteren Wichelen is een samenwerkingsverband tussen verschillende partners die informatie geven en ondersteuning bieden aan (aanstaande) gezinnen met kinderen. We willen samen het welzijn verhogen van kinderen, van jongeren, van (aanstaande) gezinnen, kortom van alle opvoedingsverantwoordelijken.

We zijn er voor jou

Wij zijn er voor alle ouders, stiefouders, plusouders, grootouders, familie en andere opvoedingsverantwoordelijken die zorgen voor kinderen van 0 jaar tot 20 jaar. Wij geven jou antwoord op alle vragen over je gezin. Van zwangerschap tot puberteit. Zoek je informatie over kraamzorg, kinderopvang, speelpleinwerking, scholen, kinderoppas... ? We zoeken het voor jou uit en verwijzen je door naar de juiste plek!

We organiseren allerlei activiteiten rond zorg voor kinderen, van babymassage tot gezinsbegeleiding en het aanmeldysteem voor scholen.

Samen sterk

Dankzij de samenwerking met verschillende partners kunnen we de kennis en expertise  samen te leggen. Zo komen we tot ondersteuning op maat. 

Het team

  • Huis van het Kind: Yenthe De Schryver & Liselot Franck
  • Loket Kinderopvang: Lien De Rouck & Martine Vanmechelen