evaluatieformulierloketkinderopvang

  • 1Gegevens
  • 2Overzicht
  • 3Bevestiging

Beste partner, beste opvanginitiatief

Allereerst willen wij jullie bedanken voor de samenwerking met het lokaal loket kinderopvang. Mede door jouw hulp slagen we er in om voor veel gezinnen een gepaste opvangplaats te vinden! Bedankt!

Omdat wij streven naar verbetering, naar een optimale werking van het loket is het tijd voor een evaluatie van onze werking. Daarom vragen wij nogmaals je medewerking om onderstaande vragen in te vullen. Dit zal hoogstens 5 minuten van je tijd vragen maar betekent veel voor ons. Met jullie feedback gaan wij concreet aan de slag.

Alvast bedankt,

Team loket kinderopvang

Werkt u volgens inkomenstarief of vrije prijs?
Kent u de werking van het loket kinderopvang?
Zoja, bent u tevreden over de werking van dit loket
De meeste aanmeldingen voor opvang ontvang je via:
Indien een ouder rechstreeks aanmeldt, hanteert u dan het aanmeldingssysteem? Met andere woorden doet u voor iedere opvangaanvraag een registratie via het webformulier van het loket?
Indien een ouder zich rechtstreeks aanmeldt en u kan geen antwoord bieden op hun vraag, verwijst u dan door naar het loket?
Wanneer u een aanvraag via mail ontvangt van het loket volgt u deze aanvraag dan op? Vult u dan het webformulier in voor de bevestiging van de registratie?
Betekent de samenwerking met het loket veel extra werk voor jou?
Indien u de keuze had, zou u kiezen voor een verdere samenwerking met het huidig systeem met webformulieren of eerder voor een groter online platform met logins en meer mogelijkheden (beheer van je eigen wachtlijst, lijst met alle contactgegevens,…)