Bevraging Partners: Vernieuwend aanbod Huizen van het Kind

  • 1Gegevens
  • 2Overzicht
  • 3Bevestiging

Beste partner, 

Dankjewel dat je deelneemt aan onze bevraging van netwerkpartners. Graag nemen we jouw input, ideeën, signalen en opvattingen  mee in het schrijven van de projectoproep 'vernieuwende projecten huizen van het kind'. 

Gelieve deze enquête in te vullen voor vrijdag 19 maart 2021. 

Ons project dat we willen indienen project 'taalverrijking' geïnspireerd op de taalcoaches van Aalst (https://www.aalst.be/taalcoach) en Geraardsbergen (https://www.geraardsbergen.be/thema/3414/taalcoach) aangepast op de lokale noden en hiaten. 

Kunnen we rekenen op jouw input? 

Alvast bedankt, 

Team Huis van het Kind LWW 

Wat kan het engagement zijn van jouw organisatie binnen dit project 'taalverrijking'?
Mijn organisatie is bereid om de partner engagementsverklaring vernieuwend aanbod Huis van het Kind te ondertekenen en verklaart hierbij dat ze zich zullen engageren om als partner geïntegreerd samen te werken met alle partners volgens de werkingsprincipes ( geïntegreerd werken vanuit een gedeelde beoogde impact, inzetten op participatie, toegankelijkheid) .
Huis van het Kind LWW mag de contactpersoon contacteren om deel uit te maken van de schrijfgroep. Dit houdt in dat we de aanvraag via e-mail doorsturen, en schriftelijke of mondelinge feedback krijgen. Of via een online meeting samen een bepaald deel uitwerken.